Endast träning för juniorer födda 2005 eller senare

Angered arena har öppnat upp för träning för föreningsmedlemmar födda 2005 eller senare. Vi har hela 25-metersbassängen till vårt förfogande söndagar 17-19.

Vi får max vara 18 personer i 25:an och då räknas alla: barn, ungdomar, instruktörer och föräldrar. Vi har även ett maxantal på 10 personer i de röda och 4 personer i de gula omklädningsrummen. OBS, anmäl intresse till Peter Johnsen, peter.a.johnsen@gmail.com innan träning för att kolla om plats finns.

Vi tänker oss i första hand att de yngre tränar 17-18 (2010-2012) och de äldre 18-19 (2005-2007) de som ligger lite mitt emellan kan gärna få välja tid. Vi kommer inte att träna i grupp utan vi blir mer utspridda i hela bassängen så vi kan blanda åldrar om det är svårt att hinna till en viss tid.

Föräldrar kommer inte att kunna följa med in i badhuset utan får lämna barnen vid ytterdörren. Detta är en del av badhusets corona-säkring.

Tidigare för tillfället inaktuell information

I dessa Coronatider förändras saker och ting snabbt. Som medlem är det därför bra om du kikar i kalendariet eller under fliken Nyheter innan varje träningspass, då vi lägger ut alla justeringar där.

Läs om höstterminen 2020 här.

Juniordykarna är Sveriges största fridykarklubb. Vi har en bred verksamhet med ca 160 medlemmar och närmare 40 instruktörer. Varje vecka tränar vi fridykning i 11 olika grupper. Nivån spänner från dyklek, snorkling, komfort- och rekreationsfridykning, speed apnea till avancerad fridykning och tävlingsfridykning.  Klubben är ansluten till Svenska Sportdykarförbundet (SSDF). Verksamheten är öppen för simkunniga (200 m) i alla åldrar. Under fliken nyheter lägger vi löpande ut nyheter om vår verksamhet, samma nyheter läggs även ut på vår facebooksida. Vi har även en facebookgrupp där vi diskuterar fridykning och planerar utfärder.

Om du är intresserad av att bli medlem och träna med oss gå in på vår medlemssida för mer information.

Våra träningstider hittar ni HÄR.

Ungdomsgruppen.jpg
Ungdomsgruppen 2016