Resultat från Riga Freediving Cup 2018

Några av klubbens medlemmar, Valdemar Karlsson och Nicole Edensbo, har varit i Riga och tävlat under helgen som gick i en turnering som hade 55 deltagare från 15 nationer.

Laget som Valdemar och Nicole ingick i tillsammans med Tomas Jonsson (Stockholm Apnea) fick brons med under en poängs marginal till fjärde bästa lag.

Individuellt fick Nicole tre medaljer, två brons (individuella grenar DNF och DYN) och ett silver (dam total), och Valdemar fick med sig ett silver (STA) hem.

Stort grattis säger vi till deras insats!

Länk till resultaten: https://www.facebook.com/groups/freediving.lv/permalink/1601831149865309/?comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D

Årsmöte, pool-SM och anmälan till årets läger i antågande

För information så kommer årsmötet äga rum den 11 mars, 2018 kl. 13:00 – 15:00 på
Lundbybadet. Mer information kommer inom kort.

Årets läger kommer genomföras helgen den 31 augusti-2 september på Hönö. Samma här, mer information kommer inom kort.

Sista punkten att nämna är pool-SM i skånska Löddeköpinge 16-18 mars, läs mer här: http://www.ssdf.se/Information/Nyheter/forbundsnyheter/SM2018iFridykning

Juniordykare med i global resultat-topp

Vi har duktiga dykare i klubben, kolla på länken http://apnearanking.se/showrank.php?Gender=M,F&Disiplines=DYN,DNF,STA,CWT,CNF,FIM&Country=All&FromDate=2017-01-01&ToDate=2017-12-31&Limit=30

På damsidan ser vi namn som Nicole Edensbo och Sofia Tapani dyka upp på topp 30 i de olika pool- och djupgrenarna med Sofia i topp tre globalt när totalpoäng sammanställs för 2017!

På herrsidan ser vi namn som Valdemar Karlsson, Hans Fogelberg, Anders Lundberg dyka upp på topp 30 i poolgrenarna och Pierro Giobbi finns med i flertalet djupgrenar och Valdemar tränger sig in på topp 30 när totalpoäng sammanställs för 2017!

Damsidans Sofia Tapani, som inte bara är Juniordykare utan även en av grundarna och instruktörerna i Fridykarkommunen , imponerar med att vara väldigt allround med goda resultat i alla grenarna, något att inspireras av oavsett ambitionsnivå!

Herrsidans Pierro Giobbi imponerar även han med att vara allround med goda resultat i alla grenarna, något att inspireras av där med!

Nu kör vi igång vårterminen 2018

Söndag den 14:e januari kör vi igång träningen vid Lundbybadet och onsdag den 10:e kör vi igång träningen vid Valhallabadet.

På Lundbybadet får vi taggar när vi kommer dit och på Valhallabadet gäller höstens band t.o.m vecka 2, sedan hämtas ett nytt band ut onsdag vecka 3.

Träningstider är desamma som höstterming 2017, läs mer på https://juniordykarna.se/traningstider-2/

Dags att betala medlemsavgifter för VT 2018

Hej,
Nu är höstterminen slut och det är dags att anmäla sig till vårterminen. Det gör du genom att betala in medlems- samt träningsavgift. Information om din betalning har vi skickat ut via mail. Det är ifrån mail@vtsoftware.se och för en del av er hamnar detta i skäp posten.  Avgiften skall vara betald senast den 10 januari.

Lundbyträningen startar den 14 januari. Info om träningsstart för Valhalla kommer läggas ut på hemsidan.

Nya taxor:
Som ett svar på att SSDF ändrat medlemsavgifterna har vi inför denna termin justerat dessa enligt nedan:
0-17 år: 200 kr/år
18 år och äldre: 400 kr/år
Dubbelmedlemskap i SSDF: 200 kr/år (måste anmälas till Oskar av berörd medlem)

Vi har även justerat träningsavgiften för Lundbybadet enligt nedan:
0-6 år: 0 kr
7-17 år: 400 kr/termin
18 år och äldre: 500 kr/termin

Avgifterna är baserade på de dagar du tränade under hösten. Om du vill ändra något, exempelvis träna mer eller mindre, så hör av dig till Simon så skickar vi ut ett nytt inbetalningskort. Om du inte tänker träna med oss under VT 2018 så meddela även detta till Simon. simon.t.pettersson@gmail.com

Man kan även se sin egen info via denna sidan: http://valle.no-ip.org/jd/medlemsinfo.php
Där finns även en QR kod för betalningen. Tjänsten är inte helt klar så ni kan i dagsläget inte uppdatera era uppgifter själva.

Klubbtävling 10:e och terminsavslutning 17:e

Välkomna på klubbtävling och terminsavslutning

Klubbtävling den 10:e december startar kl 1700 för alla. Vi tävlar i personbästaökning, alltså den som utökar sitt personbästa med mest antal meter vinner och alla får vara med oavsett ålder eller ambition.

Terminsavslutning den 17:e december startar kl 1700 för alla. Vi har lite trevligt tillsammans och umgås, dyker och skrattar om vartannat.

Återigen, välkomna!

Klubbkväll på Oxygen

Vad: klubbkväll där du har chansen att diskutera utrustning, få råd och stöd av andra klubbmedlemmar, klämma och känna på utrustning och kanske köpa utrustning. 

När: 8 november, 2017 kl. 18:00 – 19:30
Var: Oxygene, Mölndalsvägen 3, 412 63 Göteborg, Sverige